Femei de cariera si povesti de succes la Brasov

Din ce in ce mai multe femei se afirma in domenii variate si astfel isi gasesc locul in top managementul din Romania. Aceasta este concluzia seminariilor sustinute in 7 si 8 iulie la Brasov, in cadrul proiectului “Sanse egale pentru cariere de succes”, implementat de SIVECO România SA, în parteneriat cu Agenţia de presă MEDIAFAX şi Academia de Studii Economice Bucureşti, în cadrul axei prioritare "Promovarea incluziunii sociale", domeniul major de intervenţie 6.3 "Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii".

 

“Au fost doua zile in care am fost incantat sa cunosc povestile  de succes a peste 100 de participante. Pot spune ca tot mai multe femei, atat din sectorul public, cat si din cel privat isi castiga notorietatea in viata profesionala. Este cunoscut faptul ca femeile comunica mai usor, ca reusesc sa interactioneze mai eficient cu interlocutorii lor si ca dispun de un limbaj non-verbal mai bine definit, acestea fiind doar cateva dintre multele aspecte favorabile acestei categorii, care reuseste  sa se impuna tot mai mult in domeniul public si de afaceri din zona centrala a tarii”, a declarat Gabriel Cringeneanu, coordonatorul seminariilor din partea Mediafax.

 

Managerul de proiect din partea SIVECO Romania SA, doamna Rodica Papadopol a afirmat: “Suntem aproape de finalul seriilor de seminarii pe care le-am desfasurat in fiecare regiune de dezvoltare a tarii. Urmeaza ca pe data de 14 iulie sa incheiem aceasta etapa a proiectului cu un ultim seminar adresat femeilor de cariera din Capitala. Ne propunem sa reluam intinerariul proiectului nostru in cele 8 regiuni in toamna acestui an, cu prilejul conferintelor de lansare a unei carti care va contine povestile a 30 de femei de success”.

 

La Brasov, participantele provenite in majoritate din mediul de afaceri si cel al organizatiilor non-guvernamentale au fost interesate de subiectele seminariilor, interactionand si impartasind experiente care vor constitui un sprijin pentru femeile care isi doresc sa imbine viata de familie si cariera.

PARTENERI

Proiect derulat de SIVECO Romania, Academia de Studii Economice din Bucureşti şi agenţia de presă Mediafax
AUTENTIFICARE

Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

FORMULARE

În cadrul proiectului vor fi folosite toate tipurile de chestionare elaborate în contextual participării la evenimente, care vor pune accent pe indicatorii stabiliţi cu respectarea legislaţiei privind protecţia datelor personale. Impresiile participanţilor la diferite evenimente vor fi consemnate pe formularele special întocmite, macheta acestora fiind concepută pentru consemnarea tuturor datelor necesare realizării indicatorilor proiectului.